16 Haziran 2015 Salı

Rüyada İğne Görmek

Rüyada İğne Görmek,  sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiğine bazen de dert ve şanssızlıklara uğrayacağınıza yorumlanır. Başka bir tabire göre de Rüyada İğne Görmek, acı ile bitecek büyük bir aşk macerası geçireceğinize yorumlanır. İğne bekâr için evlenmeye, fakir için halinin iyiye dönmesine de tabir edilir.

Rüyada İğneye iplik geçirdiğinizi Görmek, geçireceğiniz aşk hayatınızın sonunun izdivaçla biteceğine yorumlanır.

Rüyada Eline iğne aldığını Görmek, iğne sahibinin işlerinin düzgünlüğüne, dağınık işlerinin toplanması ve düzelmesi için istek ettiğine yorumlanır.

Rüyada İğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa, rüyayı gören kişinin halinin iyi olmasına, dağınık ve düzensiz işlerinin toplanmasına yorumlanır.

Rüyada Dikiş dikerken iğnenin kırıldığını Görmek, halinin kötü olacağına ve işlerinin düzensiz gideceğine ve bozulacağına yorumlanır.

Rüyada İğne kaybettiğini Görmek, o kimsenin işlerinin bozulmaya yaklaştığına, fakat tam bozulmadan kurtaracağına yorumlanır.

Rüyada İğne yediğini Görmek, kendisine zarar gelecek birisine sırrını söyleyeceğine yorumlanır.

Rüyada İğne battığını Görmek, o kimseyi ayıplar ve kendisi de başkaları tarafından ayıplanma ile karşı karşıya kalacağına yorumlanır.

İğne nedir: Dikiş dikmeye, süs olarak kullanılmaya yarayan bir ucu sivri ötekii düz, delikli, toplu, ince ve küçük madenden yapılan bir araç. İğne 2 kumaşı birbirine tutturmada kullanıldığı gibi, tıpta vücudun çeşit yerlerine ilaç şırınga etmek ve sıvı boşaltmak için de kullanılır. Bunlardan başka süs iğneleri ekseriya elbiselerin yakalarına, saça, kravatın üzerlerine takılır. Süs iğneleri altın, gümüş ve başka madenlerden yapılır. Üzerleri ekseriya kıymetli taşlarla süslü olup bunlara broş da denir.

Bu sitede yer alan tabirler, çeşit eski kaynaklardan yararlanılarak eklenmiştir. Görmüş olduğunuz rüyayı bir tam parça olarak ele alıp ona göre yorumlamanız gerekmektedir. Parça parça hatırladığınız rüyalardaki nesneleri ve eylemleri teker teker ele alıp ona göre değerlendirmeniz gerekmektedir. Bunun için sitemizdeki arama bölümünü kullanarak arama yapabilirsiniz.

Rüya yorumu rüya da gördüğünüz nesnelerin ve eylemlerin anlamlarının saptanmasıdır. Bu çalışma ruhsal çözümlemeye ve çeşit gizemli ve ezoterik ekollerle aynı anlamı taşımazlar yahut aynı şekilde yapılmamaktadırlar. Birçok eski kültürde rüya görme doğaüstü bir iletişim yahut ilahî bir müdahale olarak kabul edilmiş olduğundan, rüyaların içerdiklerine inanılan mesajlar bazı yöntemler kullanılarak çözülmeye çalışılmıştır. Eski Yunanlılar inşa ettikleri Asklepion denilen tapınak yahut sıhhat sitelerinde rüyaların yorumlanmasını da içeren çeşit psikolojik çalışmalarda bulunmuşlardır. Bazı kızılderili kabilelerinde olgunlaşma ayinlerinde kişi bir rehber rüya görene dek oruç tutmak ve dua etmek zorunda bırakılırdı. Günümüzde de çeşit psikoloji ekolleri rüyaların anlamlarına ilişkin çeşit varsayımlar ortaya atmışlardır. Dini rüya yorumu 19. yy.’ın sonlarından itibaren ruhsal çözümlemenin bir parçası olmuştur.



Rüyada İğne Görmek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder