15 Haziran 2015 Pazartesi

Rüyada İftiraya uğramak veya iftira atmak

Rüyada İftiraya uğramak yahut iftira atmak, iftiraya uğradığınızı Görmek, ruhunuzu derin bir keder ve ızdırabın saracağına ve ne yapsanız bu alırlığı üstünüzden atamayacağınıza işaret eder.

Rüyada İftira atmak, çirkin işe ve ilahi gazaba, bir kimseye bir şeyden dolayı iftira atmak, ona kimseye gadretmeye, haksızlık yapmaya işaret eder.

İftira nedir: Kasıtlı ve asılsız suç yükleme, kara çalma, karalama, bühtan.

Bu sitede yer alan tabirler, çeşit eski kaynaklardan yararlanılarak eklenmiştir. Görmüş olduğunuz rüyayı bir tam parça olarak ele alıp ona göre yorumlamanız gerekmektedir. Parça parça hatırladığınız rüyalardaki nesneleri ve eylemleri teker teker ele alıp ona göre değerlendirmeniz gerekmektedir. Bunun için sitemizdeki arama bölümünü kullanarak arama yapabilirsiniz.

Rüya yorumu rüya da gördüğünüz nesnelerin ve eylemlerin anlamlarının saptanmasıdır. Bu çalışma ruhsal çözümlemeye ve çeşit gizemli ve ezoterik ekollerle aynı anlamı taşımazlar yahut aynı şekilde yapılmamaktadırlar. Birçok eski kültürde rüya görme doğaüstü bir iletişim yahut ilahî bir müdahale olarak kabul edilmiş olduğundan, rüyaların içerdiklerine inanılan mesajlar bazı yöntemler kullanılarak çözülmeye çalışılmıştır. Eski Yunanlılar inşa ettikleri Asklepion denilen tapınak yahut sıhhat sitelerinde rüyaların yorumlanmasını da içeren çeşit psikolojik çalışmalarda bulunmuşlardır. Bazı kızılderili kabilelerinde olgunlaşma ayinlerinde kişi bir rehber rüya görene dek oruç tutmak ve dua etmek zorunda bırakılırdı. Günümüzde de çeşit psikoloji ekolleri rüyaların anlamlarına ilişkin çeşit varsayımlar ortaya atmışlardır. Dini rüya yorumu 19. yy.’ın sonlarından itibaren ruhsal çözümlemenin bir parçası olmuştur.



Rüyada İftiraya uğramak veya iftira atmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder